Spa hotell i Stockholm

I en stad byggd på vattnet, finns det naturligtvis många spa- och fritidsaktiviteter. Prova olika typer av varma och kalla bad, njut av en uppfriskande spa-behandling, eller varför inte testa en klassisk Svensk massage. Simning och bastu är en del av den svenska traditionen, så varför inte prova några klassiska badhus.

Ett exempel är det spa som du hittar på grand. Med sin design inspirerad av Stockholms vattennära läge och öarna i skärgården, är detta ett lyxigt spa på Grand Hôtel som har kallats en av de bästa spa i världen. Här är du inbjuden att delta i ett brett utbud av spabehandlingar, simma i specialdesignade pooler, och njuta av bastu, gym och mycket mer.spa hotell göteborg

Om du lämnar Stockholm kan du testa på Yasuargi. Japanska bad, energigivande aktiviteter, olika behandlingar och en mycket trevlig restaurang erbjuds här. Yasuragi är en helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan.

Selma Cityspa, en del av den ansedda Selma Spa i Värmland, är belägen på toppen av det nya Clarion Sign Hotel. Selma Cityspa erbjuder spabehandlingar, gym, bastu och en populär utomhuspool på takterrassen.

Vill du njuta mer centralt i Stockholm är Centralbadet att rekommendera. Detta badhuset ligger i en vacker art nouveau-byggnad med en innergård från 1909. Pool och gym aktiviteter finns tillgängliga. Prova olika typer av kurbad samt ansikts- och kroppsbehandlingar. Badhusets ingång är i en lummig gård utanför shoppinggatan.

Sturebadet är ett annat bra alternativ om du hålla dig central i Stockholm. Njut av denna miljö lyxigt spa från 1800-talet med pool, träningsutrustning, och spabehandlingar från topp till tå. Sällskap upp till 20 personer kan också hyra det privata turkiska badet.

Om du istället vill testa ett spa i Göteborg så finns det här spa hotell i Göteborg som jag gillar. Ett mycket populärt spa hotell där är Radisson Blu Scandinavia Hotel som jag varmt kan rekommendera.