Scandic Sjöfartshotellet


boka hotell på Stockholm söderScandic Sjöfartshotellet hittar du i den härliga stadsdelen Södermalm, endast 5 minuters gångväg från Gamla stan. Det erbjuder en ekologisk frukost, kostnadsfritt Wi-Fi och en takterrass med utsikt över staden.

Rummen på Scandic Sjöfartshotellet har trägolv och maritim dekor. Varje rum har ett skrivbord och en avkopplande fåtölj. Badrockar och vattenkokare finns i vissa rum.

The Lighthouse Restaurant serverar traditionella skandinaviska och internationella rätter till lunch och middag. Fair Trade Coffee, kylda öl och snacks serveras i Lighthouse Bar & Coffee Shop.boka ett hotell på stockholm söder

Som gäst på Hotel Scandic Sjöfartshotellet har du fri tillgång till relaxavdelning, som inkluderar en bastu och ett fullt utrustat gym. Djurgårdsfärjorna som ansluter till Gröna Lund och det populära Vasamuseet nås inom 10 minuters promenad. Slussen tunnelbanestation ligger bara 100 meter bort.

Detta centrala hotell i Stockholm har ett idealiskt läge nära vattnet, Gamla stan, Kungliga slottet och Djurgårdsfärjorna. Scandic Sjöfartshotellet har ett centralt läge på Södermalm i Stockholm, och är en perfekt bas för att upptäcka huvudstaden. Handla i trendiga butiker i SoFo, ta färjan till Skansen och Wasa museet på Djurgården, eller utforska gränderna i gamla stan och titta på Högvakten vid Stockholms slott.

Klicka här för att se fler hotell på Södermalm i Stockholm.