Hotel Rival


boka hotell på Stockholm söderBeläget i den livliga stadsdelen Södermalm i Stockholm, ligger det här hotellet i en art déco biograf från cirka 1930. Här finns gratis Wi-Fi och unika rum med iPod-dockningsstation, dvd-spelare och lyxiga sängar.

En platt-TV, kuddmeny och egyptiska bomullslakan finns i varje rum på Hotel Rival. Alla är inredda med en scen från en klassisk svensk film. Vissa inkluderar badrockar och tofflor, samt utsikt över det trädkantade Mariatorget.boka hotell på stockholm söder

Rivals Bistro erbjuder svenska rätter och en omfattande vinlista, medan kall öl och cocktails serveras i den eleganta baren. Gratis kaffe, te och kakor finns tillgängligt 24 timmar om dygnet.

Gamla stan ligger bara 10 minuters promenad från hotellet och Mariatorgets tunnelbanestation ligger 150 meter bort.

Efter att du vistas hos Hotel Rival vill dom att du längtar efter att komma tillbaka! Hotel Rival hoppas att du kommer att njuta av deras pressade egyptiska bomullslakan och Hotel Rivals kuddmeny. Hotel Rival tror att om du väljer att bo på Rival, kommer du att uppskatta det lilla hotellet med det stora utbudet av bistro, bar och lounge områden. Hotel Rival tillgodoser både affärsresenärer med höga förväntningar och fritidsresenärer som söker det lilla extra. Vänligen stanna i sängen – Hotel Rival serverar frukost dygnet runt.

Klicka här för att se mer hotell på Södermalm i Stockholm.