Hilton Stockholm Slussen Hotel


boka hotell på Stockholm söderDetta underbara hotell hittar du vid det mysiga Södermalm och Gamla stan, erbjuder detta moderna, 5-stjärniga hotell en grym vy mot innerstaden, Mälaren och Stadshuset.

Rummen på Hilton har allt du kan tänkas behöva och de lyxiga rummen på Hilton Stockholm Slussen har en underbar skandinavisk stil. Rummen har väldigt mycket dagsljus och majoriteten har även en grym vy mot stadens underbara skärgård.

Hilton Stockholm Slussen har 2 platser att äta på som håller absolut toppklass och 2 barer, båda med en fantastsik vy över Stockholm. Hiltons fantastiska frukostbuffé hittar du samtliga dagar på Panorama restaurang och under de varamare månaderna är Hiltons utomhussservering en mycket trevlig bar för både stockholmare och gäster. När du bor på Hilton Slussen kan du självklart njuta av i hotellets bastu eller träna i gymmet.

Samtida och elegant, det ger avkoppling och komfort efter du har utforskat huvudstadens många attraktioner, inklusive ett gym, traditionell svenskt bastu och ångbads faciliteter, och utmärkta restauranger i den intima Eken restaurang. Det är också utmärkt utrustad för affärsmöten och evenemang av alla slag, med 16 mångsidiga rum för upp till 285 delegater och gäster. Dess läge erbjuder också utmärkta förbindelser med Arlanda flygplats och Stockholms centralstation. Oavsett om det är en affärs- eller nöjesresa erbjuder Hilton Stockholm Slussen gäster med allt de behöver.

Klicka här för att se mer hotell på Stockholm söder.